على خطى الحبيب
عدد المساهمات : 69 نقاط : 193 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 21/08/2013 الموقع : سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم
| موضوع: السيبيا المحشية الجمعة أغسطس 23, 2013 12:52 pm | |
| *** السيبيا المحشية**
سيبيا على حسب عدد الافراد 2 بصلات مفرومة زيت سطة وكمون ملح و فلفل اسود
1-الطريقة تنظف السيبيا جيدا وتغسل جيدا 2- تحضرالحشو ة في مقلا ية نضع البصل والبهارات والملح وندعكهم جيداونصف كوب ماءونتركه على النار لغاية ما يشرب المية نخيط السيبيا من الجانب المفتوح ونسيبها من فوق لغاية ما نحشيها وبعدين نخيطها من فوق ((الابرة لازم تكون مطهرة على النار ومغسولة كوبس جدا )) 3- نحشي السيبيا بالبصل والباقى نحطه على ا لميةاللى هنسلق فيها السيبيا ونسيبه يغلى شوية ونحط السيبيا فى المية المغلية بالبصل واما تستوى نصفيها فى مصفى ونحمرها و..........هممم **********
على فكرة السيبيا ليها اسماء كتير ذى (((الكليمارى _السبيط))) الفرق الوحيد بين السيبيا والكليمارى ان الكليمارى مقفول من جميع الجوانب ما عدا من فوق لكن نفس الطعم | |
|
احبك ربي
عدد المساهمات : 81 نقاط : 173 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 23/08/2013
| موضوع: رد: السيبيا المحشية الخميس سبتمبر 05, 2013 4:16 am | |
| الشــكــر كــل الــشــكـــر لا يـــوفــيــكــ حــقــكــ
ســلــمــتـ انــامــلــكــ ودمـــت عــطــاء لــلــمــنــتــدى
بــاركــ الــلــه فــيــكــ وفــي مــجــهــودكـــ ....
| |
|